Categoria: Sociosanitari

Creu Roja durà a terme el projecte Aliments per a la solidaritat durant el 2017 a les Illes Balears

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern ha autoritzat la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació a concedir una subvenció per un import de 30.000 euros a l'entitat Creu Roja Espanyola Illes Balears per dur a terme el projecte "Aliments per a la solidaritat" durant l’any 2017.

Creu Roja és una de les entitats que, a les Illes Balears, distribueix aliments en el marc del programa operatiu europeu FEAD, destinat a famílies que es troben en situació de vulnerabilitat econòmica i social, com ara persones en situació de desemparament, dones víctimes de violència masclista, famílies amb menors o persones grans al seu càrrec, famílies monoparentals, etc. que, a conseqüència de la manca d'ingressos, no poden cobrir les seves necessitats bàsiques d'alimentació.

Creu Roja Illes Balears és una de les entitats designades pel Fons Espanyol de Garantia Agrària (FEGA) com a organització associada de distribució (OAD) en el marc del programa d’ajuda alimentària 2017 del fons d'ajuda europea per a les persones més desafavorides.

Aquesta subvenció servirà per implementar les mesures exigides per Europa a aquestes entitats i finançar els recursos humans de reforç per atendre la implementació de les mesures d'acompanyament als beneficiaris, informació sobre els recursos existents, i també l'obligatorietat d'emetre un informe social sobre la idoneïtat dels sol·licitants.

[Font: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació. 04/08/2017]

[Foto: Barn Images / CC0 1.0 Universal]