Categoria: Sociosanitari

Acord de la Conselleria de Serveis Socials i l’Ajuntament de Palma sobre la recuperació de la gestió de centres de dia

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i l’Ajuntament de Palma han acordat que els centres de dia per a gent gran amb dependència de Son Sardina, Son Dureta i Coll d’en Rabassa, gestionats fins ara pel Govern autonòmic, tornin a ser gestionats per l’Ajuntament de Palma, a partir de l’1 de gener de 2018.

Aquest acord s’ha anunciat durant la visita de la la consellera de Serveis Socials, Fina Santiago i el batle de Palma, Antoni Noguera, al centre de dia de Son Sardina.

Durant la visita també s’ha informat de la reactivació de les obres del centre de dia de Son Xigala, on s’ubicarà un nou centre de dia per a gent gran en situació de dependencia.

Aixímateix, la Conselleria de Serveis Socials i l’Ajuntament de Palma col·laboren amb altres temes, com la reactivació de la Llei de dependencia i la creació de noves places; la construcció del centre de dia de Son Ferriol que incrementarà el nombre de places d’estades diürnes i la construcció d’una nova residència a Son Martorell (Ciutat Jardí), prevista per a l’any 2019, que suposarà la creació de 120 noves places residencials. Per altra part aquestes dues institucions també impulsaran el Servei d’Ajuda a Domicili de dependència, i la posada en marxa del nou servei de Teleassistència lligat a dependència.

[Font: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació. 23/08/2017]

[Foto: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació]