Categoria: Sociosanitari

Serveis Socials concertarà 120 places més de dependència

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern ha donat via lliure a l’ampliació del concert social de places residencials de dependència. Es tracta d’una nova ampliació que permetrà a la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació concertar fins a 120 places residencials més que estiguin disponibles a residències privades, a Mallorca i Eivissa.

Aquestes places, dotades amb un pressupost de 1.409.523 €, s’integraran a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència, distribuïdes entre els municipis de Palma, Marratxí, Calvià, Inca, Manacor i Eivissa.

En total, i des de la primera vegada en què es començaren a finançar places residencials pel sistema del concert social, l’any 2016, la Conselleria haurà concertat fins a 358 places per a persones amb dependencia.

A més de les places concertades, la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació també ha incrementat el nombre de places residencials de dependència per mitjà de convenis amb els ajuntaments de les illes.

Així mateix, des de la Conselleria s’ha manifestat que es contruiran sis noves residències per a gent gran en situació de dependència, d’acord amb el Pla d’Actuació per a l’Ampliació de la Xarxa Pública de Serveis Socials 2017-2021, que preveu una inversió de 42 milions d’euros.

[Font: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació. 03/04/2018]

[Foto: Infosalut]