Categoria: Sociosanitari

Participació en el finançament del servei de persones amb problemes de salut mental de Can Raspalls

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 87, de 14 de juliol de 2018, s’ha publicat l’Acord del Patronat de la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l'Autonomia Personal de les Illes Balears relatiu a la participació econòmica en el finançament del servei de les persones usuàries amb problemes de salut mental de la Residència Can Raspalls.

Aquesta participació dels usuaris serà d’un 25 % de la quantia bàsica de la pensió no contributiva de l'any en curs i s'estableixen aquestes possibles situacions:

- Si la persona usuària té ingressos per davall del 75 % de la quantia bàsica de la pensió no contributiva, no haurà de participar econòmicament en el finançament del servei.

- Si la persona té ingressos compresos entre el 75 % i el 100 % de la quantia bàsica de la pensió no contributiva, participarà econòmicament en la diferència entre el 75 % i els seus ingressos efectius.

- Si la persona té ingressos per damunt de la quantia bàsica de la pensió no contributiva, la participació econòmica serà del 50 % dels seus ingressos, amb aquestes excepcions: a) la persona ha de tenir assegurada sempre la quantia mínima del 75 % de la pensió no contributiva; b) la quantia diària de la participació econòmica no podrà ser mai superior al 90 % del cost de la plaça diària.

[Font: BOIB. Núm. 087. 14/07/2018]

[Foto: DarrenHester / Pjctk0v8 / CC-by-sa-2.0 ]

Notícies relacionades a Infosalut
*15/06/2017 - S'obre a Eivissa el primer espai residencial per a persones amb discapacitat física de l'illa.