Categoria: Sociosanitari

Convocatòria del concert de serveis ocupacionals per a persones amb discapacitat associada a un diagnòstic de salut mental

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern ha acordat autoritzar la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació a convocar el primer concert social de serveis ocupacionals per a persones amb discapacitat associada a un diagnòstic de salut mental, per als anys 2019-2021.

L’any passat, aquesta Conselleria va concertar per primera vegada el servei, per un període d’un any. Acabat aquest termini, es concerta per quatre anys i s’amplia en 20 el nombre de places.

En total, la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació destinarà 4,5 milions d’euros a finançar 201 places en centres ocupacionals per a persones amb diagnòstic de salut mental per al període 2019-2021.

La concertació d’aquest servei implica incorporar les 201 places a la Xarxa Pública de Serveis Socials i, per tant, tant la valoració com la derivació per accedir-hi es gestionaran des de l'Administració Pública, en aquest cas, la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació.

El concert social del servei ocupacional per a persones amb diagnòstic de salut mental és un projecte cofinançat pel Fons Social Europeu, inclòs en el Programa Operatiu del Fons Social Europeu de Balears 2014-2020.

[Font: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació. 02/11/2018]

[Foto: Matthias Ripp / Meeting / CC BYND2.0]