Categories: Institucions sanitàries, Formació continuada

La SEFH centra la seva reunió en el pacient extern i en els projectes liderats pels serveis de farmàcia hospitalària de les Balears

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Durant la jornada, celebrada a Palma, va apostar-se per una atenció farmacèutica que afegeixi valor al procés assistencial i promogui l'ús efectiu, segur i eficient dels recursos sanitaris. També es va presentar a Gabriel Mercadal com el nou delegat de la SEFH a les Balears pels pròxims quatre anys.

El dia 10 de novembre, a Palma, va tenir lloc la reunió de zona de Balears de la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària (SEFH). La trobada, titulada «Jornada de Benvinguda de Residents de Farmàcia Hospitalària», va tenir com a objectiu principal valorar els projectes liderats des dels distints serveis de farmàcia hospitalària de les Balears. 

En opinió de Marta Belló, farmacèutica de la Unitat de Pacients Externs de l'Hospital de Manacor i coordinadora de la jornada, els treballs i projectes exposats mostren el compromís de la Farmàcia Hospitalària cap a la consecució d'una millor qualitat i eficiència farmacoterapèutica pels pacients.

La intenció és dirigir-se cap a una atenció farmacèutica que afegeixi valor al procés assistencial i promogui la utilització efectiva, segura i eficient dels recursos sanitaris. Amb la limitació dels recursos, personals i econòmics, és essencial dissenyar programes assistencials que permetin obtenir els millors resultats. Per això, és imprescindible treballar en la integració de la Farmàcia Hospitalària en els equips multidisciplinaris assistencials intra i extrahospitalaris.

[Fuente: SEFH. 13/11/2023

[Foto: SEFH]

Calendari de formació

Desembre   2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31