Categoria: Sociosanitari

Obres de reconversió de l'antic Hospici de Felanitx en centre de dia i d'estades nocturnes

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Han començat les obres de reconversió de l'antic Hospici de Felanitx, un edifici emblemàtic del municipi, que es convertirà en centre de dia i d'estades nocturnes.

Una vegada acabades les obres, que tenen un termini d'execució de 14 mesos, s'oferiran 30 places de centre de dia i 8 places destinades a persones grans en situació de dependència.

El cost total del projecte és d'1.680.000 euros. El Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears, que és el responsable de les obres, aportarà el 60 % del total, és a dir, 1.008.000 euros, dels quals 789.600 provenen de la Conselleria de Serveis Socials, i 218.400, del Consell Insular de Mallorca (IMAS). D'altra banda, l'Ajuntament de Felanitx aportarà 672.000 euros, el 40 % restant.

A l'acte d'inici de les obres, hi han assistit la consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, la presidenta de l'Institut Mallorquí de Serveis Socials, Margalida Puigserver, i el batle de Felanitx, Joan Xamena. També hi han estat presents el gerent del Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears, Juan Manuel Martínez, el vicepresident de l'IMAS, Javier de Juan, així com membres de l'equip municipal.

[Font: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació. 22/03/2017]

[Foto: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació]

Notícies relacionades a Infosalut
*17/072018 - El nou centre de dia i d'estades nocturnes de l'Hospici de Felanitx ja és una realitat.
*09/08/2016 - L'antic hospici de Felanitx es convertirà en un centre destinat a persones en situació de dependència.