Categoria: Sociosanitari

Recuperació de l'edifici de l'antic hospital de Verge del Toro per a usos sociosanitaris

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, s’ha reunit amb la presidenta del Consell Insular de Menorca, Maite Salord, i amb la batlessa de Maó, Conxa Juanola, per tractar del futur de l’edifici de l’antic hospital Verge del Toro.

Armengol ha anunciat que la Tresoreria de la Seguretat Social ha comunicat a l'executiu el vistiplau pel que fa a la recuperació de l'espai i l'inici del procés administratiu que s'ha de dur a terme per "rehabilitar la façana i l'estructura de Verge del Toro, amb una intervenció que podria començar el 2019 i requerirà una inversió aproximada de 2,5 milions d'euros".

A l'encontre, també hi eren presents el vicepresident del Govern i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló; la consellera de Salut, Patricia Gómez; i la consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago.

En aquest sentit, la responsable del Govern ha explicat que les tres institucions han acordat també habilitar una nova residència geriàtrica a Maó.

Des de l’inici de la legislatura s'ha mantingut un contacte constant entre la Conselleria de Serveis Socials i la de Salut amb el Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Maó per definir els requisits d’àmbit sanitari i social a l’illa de Menorca i posar damunt la taula les solucions més adequades en funció de les necessitats dels ciutadans, ha dit Armengol.

[Font: Presidència del Govern. 03/07/2017]

[Foto: Presidència del Govern]

Notícies relacionades a Infosalut
*14/06/2018 - Presentació del pla d'usos del futur Hospital Verge del Toro.
*24/11/2017 - Recuperació de l'Hospital Verge del Toro per a la població de Menorca.