Categoria: Sociosanitari

Concertat per quatre anys el servei d’acompanyament a persones recluses i exrecluses amb diagnòstic de salut mental

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, juntament amb el director general de Serveis Socials i Cooperació, Andreu Horrach, i la responsable del servei d’acompanyament del Grup d’Educadors de Carrer i Treball amb Menors (GREC), Carme Pujol, han acordat la concertació, per un període de quatre anys, del servei que aquesta entitat ofereix a persones recluses i exrecluses que tenen un diagnòstic de salut mental.

En total, la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació destinarà 2.221.209 euros a concertar 65 places d’aquest programa, que fa més de deu anys que funciona i que fins ara era finançat pel sistema de subvenció.

La concertació, per un període de quatre anys, garanteix el funcionament i el manteniment del servei i dona estabilitat tant a l’entitat com als usuaris.

El programa s’adreça a persones recluses i exrecluses amb diagnòstic de salut mental, a les quals s’ofereixen tallers i activitats per facilitar-los la reinserció social, laboral i familiar durant el procés de sortida del centre penitenciari.

Aquest programa és cofinançat, en un màxim del 50 %, pel Fons Social Europeu, en el marc del Programa Operatiu de les Illes Balears per al període 2014–2020.

[Font: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació. 10/01/2018]

[Foto: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació]