Categoria: Sociosanitari

Salut disposarà de 9 milions d'euros per al programa d'estalvi en la gestió de la incapacitat temporal

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Salut i Consum disposarà enguany de 9 milions d’euros per desenvolupar el Programa d’Estalvi Incapacitat Temporal. El Consell de Govern, de dia 2 d'agost, ha autoritzat la transferència d’aquest fons al Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), organisme que, a través del Servei d’Inspecció Mèdica, du a terme les accions del programa.

 

 

El fons per al programa esmentat es transfereix des de l’Institut Nacional de la Seguretat Social per a la millora dels processos de control i gestió de la incapacitat temporal, la modernització dels equipaments informàtics, materials i humans, i la incentivació d'aquests, la qual cosa ha de servir per complir uns objectius del programa d’activitats i uns objectius de racionalització de la despesa.

Cal recordar que la Conselleria de Salut i Consum exerceix la direcció i la coordinació del conjunt del sistema sanitari públic de les Illes Balears, i orienta i coordina l’actuació del Servei de Salut assignant-hi recursos econòmics en funció dels objectius establerts; exercint les funcions d’autorització, d’avaluació i de control que estableix l’ordenament jurídic, i requerint informació sobre l’actuació d’aquesta entitat.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 02/08/2019]

[Foto: Govern de les Illes Balears]